Uusi kausi alkaa viikolla 35!
10.8.2018 11:11 Uutiset / Nyrkkeily etusivu

Mukaan mahtuu vielä!

Päivitetty: 3.9.2018.

Uusi kausi alkaa viikolla 35 27.8 klo 16:30-17:30 Raksilan Uimahallilla.

Vekara-Boxing (6-9-vuotiaat tytöt ja pojat)

Vekara-Boxingissä tutustutaan nyrkkeilyyn ja muihin kamppailulajeihin osaavien ohjaajien kanssa turvallisesti ja leikin kautta. Harjoituksissa käydään monipuolisesti harjoitteita, jotka vahvistavat lasten liikkumista. Harjoituksissa esimerkiksi nyrkkeillään, painitaan, leikitään ja akrobatisoidaan. Harjoituksissa huomioimme jokaisen lapset liikunnallisuuden ja lähtökohdan. Kukaan ei jää harjoituksissa yksin!

Harjoitukset Maanantaisin klo 16:30-17:30 Raksilan Uimahallin Judosalissa.

Tarkempaa lisätietoa vekara-boxingista löytyy "Vekara-Boxing"-ryhmästä!

Nyrkkeilykoulu (10-15-vuotiaille nuorille)

Nyrkkeilykoululaiset tutustuvat harjoituksissa nyrkkeilyn perusteisiin monipuolisesti. Kurssilla harjoitellaan kahden kuukauden ajan kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja perjantaisin klo 16.30-17.30 Raksilan Uimahallin Nyrkkeilysalissa. Kurssin käyneet voivat harjoitella veloituksetta yleisissä harjoituksissa. Jokaisissa harjoituksissa huomioimme jokaisen nuoren liikunnallisuuden sekä lähtötason. Kukaan ei jää yksin harjoituksissa!

Tarkempaa lisätietoa nyrkkeilykoulusta löytyy "Nyrkkeilykoulu"-ryhmästä!

Yleiset harjoitukset( yli 16-vuotiaat)

Saliharjoituksissa saat harjoitusta nyrkkeilijän fysiikkaan ja tekniikkaan. Ohjattuihin nyrkkeilyharjoituksiin ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat nyrkkeilystä kiinnostuneet, tai kilpanyrkkeilyyn tähtäävät, sekä alle 16-vuotiaat nyrkkeilykoulun käyneet. Uudet harrastajat voivat ilmoittautua nettisivuiltamme löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Harjoituksiin tarvitset aluksi vain sisäliikuntavarustuksen.

Harjoitukset alustavasti torstaisin klo 17:00-18:30 Raksilan Uimahallin nyrkkeilysalissa.

Tarkempaa lisätietoa yleisistä harjoituksista löytyy "Yleiset harjoitukset"-ryhmästä!

27.8 klo 17:30-18:30 on kaikille pakollinen kauden aloitus Raksilan Uimahallin Yläkerran Kokoushuoneessa. Uimahallin ovesta sisälle ja oikealle portaat ylös. Kokoushuone on vasemmalla puolella heti portaiden jälkeen.

16-vuotiaalle vanhempi mukaan! Jos et pääse paikalle, ole yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Tervetuloa nyrkkeilemään Oulun Tarmoon!

Kuvahaun tulos haulle oulun tarmo nyrkkeily   
Lisää uutisia
Nyrkkeily
«  Kesäkuu   »
Kategoriat