Tarmo kukisti HauPan kakkosen
3.4.2017 18:16 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Tarmo kukisti HauPan kakkosen

Lauantaina Tarmo jatkoi kauteen valmistautumistaan kaatamalla harjoitusottelussa Haukiputaan Pallon kakkosjoukkueen lukemin 4–3.

Samaa sarjaa ensi kesänä pelaava HauPa tiedettiin nuoreksi ja nälkäiseksi joukkueeksi, mutta silti taukotulos 0–2 tuli varmasti pienenä yllätyksenä. HauPa pääsi käyttämään kentälle jääneet välit ja viimeisteli tylyt taukolukemat.

Varsinaista hätää ei kuitenkaan tullut, sillä Tarmo pääsi kuitenkin hyvin pelaamaan omaa peliään.

Toisella puoliajalla vastustajan jalka alkoi painaa ja punapaidat pääsivät entistä paremmin maalipaikoille. Viime kaudelta tuttua väsähtämistä ei Tarmolaisilla näkynyt ja ottelu saatiin käännettyä loppulukemiin 4–3. OuTan maaleista vastasivat Tatu Penttilä kahdesti, Henri Nevala ja Saku Hartikainen.

Ottelun jälkeen päävalmentaja Toni Haapakoski oli tyytyväinen, vaikka omissa soi kolmesti: "Toinen puoliaika erittäin hienoa peliä, vaikka viimeiset ratkaisut eivät aina onnistuneetkaan. Vastustaja saatiin väsähtämään ja meidän jätkät ovat kyllä hyvässä kunnossa. Tässä on vielä kuukausi aikaa paiskia hommia meidän ensimmäisen tavoitteen eteen, joka on olla sarjan alussa se kaikkein valmistautunein porukka."

Kentällä nähtiin uusien pelimiesten Anssi Rimalin, Tatu Penttilän ja Sulevi Kärkkäisen lisäksi vanhat tutut: Jiri Dahlgren (mv), Markus Niska, Vellu Kaikula, Onni Ikonen, Aleksi Harjula, Henri Nevala, Joonas Torvikoski, Saku Hartikainen, Niila Petäjäniemi, Janne Mäntynenä ja Juuso Kumpulainen.

Seuraava harjoitusottelu pelataan lauantaina 8.4., kun Ouluun matkustaa rakas pikkuveli, Tornion Tarmo.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Lokakuu   »