Tervetuloa!
25.1.2017 20:08 Uutiset / Voimistelu etusivu

Tervetuloa Oulun Tarmon Voimistelujaoston sivuille!

Oulun Tarmon Voimistelujaosto on aktiivinen ja tarmokas yhteisö, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia yhdessä tekemisen mahdollisuuksia tanssin ja voimistelun parissa. Oulun Tarmo haluaa tarjota mahdollisuuden jokaiselle harrastaa tanssia ja voimistelua taidoista, iästä tai varallisuudesta riippumatta.

Oulun Tarmon jumpissa on tilaa kaikille!

Oulun Tarmon voimistelujaoston lajeina ovat show- ja ryhmätanssi sekä joukkuevoimistelu. Tällä hetkellä kilpailutoimintaa on tanssilajeissa sekä joukkuevoimistelun 8-10 -vuotiaiden sarjassa. Ryhmät voivat halutessaan painottaa harjoittelussaan joko tanssia tai joukkuevoimistelua.

Oulun Tarmon voimistelujaosto tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa ja kasvaa samassa joukkueessa 6-vuotiaasta aina aikuisikään saakka. Joukkueita ei pääsääntöisesti jaeta uudelleen kausien välissä.

Tanssin ja voimistelun opetuksemme perustuu sekä avoimiin ryhmiin, joissa opetellaan tanssin ja voimistelun perusteita, että kilparyhmiin, joissa tarjoamme harrastajille mahdollisuuden kilpailla ja esiintyä alueellisesti, kansallisesti ja jopa kansainvälisesti.

Uudet lasten kisaryhmät pyritään perustamaan joka tai joka toinen vuosi tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Perustettaessa kilparyhmiin otetaan 6–7 -vuotiaita lapsia ilman esitaitovaatimuksia. Myöhemmässä vaiheessa kisaryhmiin otetaan uusia lapsia ja nuoria, kun he hallitsevat lajitekniikan alkeet.


   
Lisää uutisia
Tanssi & voimistelu
«  Tammikuu   »
Kategoriat